Csirkemellfilé megromlott vajon? Használható még?
Figyelt kérdés
Én ökör marha állat.... megjöttem a boltból és mindent beraktam a hűtőbe kivéve a csomagolt (dobozos, fóliázott) csierkemellfilét.
2 óra múlva vettem észre hogy nem raktam be a hűtőbe.
Szerintetek lett baja? Szaga semmi nincs...
Amikor pácolom, darabolom stb akkor is sokáig kint van a hűtőből és felmelegszik, akkor sem szokott baja lenni. De az kb fél óra csak...
Persze a sört raktam be először hogy minél hamarabb lehűljön, a csirkecici meg kint maradt... :D nem kéne innom... :D annyit!...
2018. jan. 20. 18:12
1/4 anonim válasza:
2 óra alatt nem romlik meg a hús
2/4 anonim válasza:
Ha egyből betetted mélyhűtőbe ahogy eszedbe jutott, akkor nem lesz baja.Ha egész éjszakára kint maradt volna, akkor viszont azt mondanám, inkább főzd meg és ne álljon tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Jó kis gyros lett belőle és nem döglöttünk bele :D
2018. jan. 22. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!