Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vajon mi a magyarázata, hogy...

Linnax kérdése:

Vajon mi a magyarázata, hogy a száraz hüvelyesek áztatásánál egyes magok nem süllyednek le, hanem a víz színén lebegnek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Valoszinu,azokban levego van.
2018. jan. 16. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Sérült vagy zsizsikes vagy valami más nyavalyája van. Én ki szoktam dobni az ilyent, ami nem süllyed el ,mert tapaztalatom szerint ezek nem is főnek meg rendesen.
2018. jan. 17. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobban ki vannak száradva, a szárítás során több nedvességet adtak ki magukból.Mivel szárazabbak, így könnyebbek is. Én is kidobom, ha ilyennel találkozom áztatás közben. ( egy szűrővel lehalászom a víz tetejéről )
2018. jan. 17. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!