Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Burger King vagy a Mcdonald's...

Burger King vagy a Mcdonald's olcsóbb? És melyik a finomabb?

Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 11:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Nagyjából az árak ugyan azok. Max: 20-30-ft eltérések vannak közöttük.

Én a Mekibe járok sűrűbben. De a Burger Kinget is szeretem.

Én a Mekire szavazok, ha választani kell.

2018. jan. 8. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

8: Azért azt is nézd meg, hogy mekkora a kalória tartalma (tápértéke, laktatósága) a Meki és a BK zászlóshajó burgereinek. A Burger King zászlóshajó Whoppere sokkal nagyobb és laktatóbb, mint bármi amit a Mekiben lehet kapni rendszeresen. A Whopper/Whopper menü pedig annyival drágább, mint amennyivel nagyobb is a Meki big macjénél, mc royal-jánál vagy mcfarm-jánál.

Fele-fele alapon járok kb mindkét helyre, mert ízre mindegyik helyen adnak nagyon jókat. Imádom a McFarmot és a Big Macet, de a Hot Chili Whopper Sajttal-t és a Dupla Chili Cheese burgert is.

Az árak kb egyformák, tízforintos eltérésekkel.

2018. jan. 8. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Azért ostoba a kérdés, mert ízlésről indítasz eldöntendő vitát. Melyik a finomabb, a körte vagy az alma?

Meg ilyen, hogy melyik olcsóbb... Átlagban, vagy a legolcsóbb hamburgerüket összehasonlítva, vagy hogy?

Szóval értelmetlen maga a kérdés. Véleményeket persze lehet mondani, de attól, hogy én elmondom, hogy a mekis Farm szendvicset jobban szeretem, mint a Burger King whopperjét, még nem leszel okosabb.

2018. jan. 8. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm azért nem szereti a Burger Kinget, mert ott szerinte az ételek érzésre zsírosabbak, csípősebbek. Én meg pont ezért. A mekis kajában én meg kicsit mindig jobban érzem a "műanyagot", a sót vagy azt hogy kicsit olyan semmilyenek az alapanyagok tekintetében.

Ha a csípőset és a zsírosabbat kicsit jobban szereted, akkor Burger King. Ha az egyszerűbb, kommerszebb, sósabb ízeket szereted, akkor Meki. Szerintem főleg ezen múlik.

2018. jan. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!