Lehet valahol kapni Magyarországon teakolbászt? Ami a németeknél teewurst, a cseheknél meg čajovka? Lesem mindenhol, de eddig sehol sem láttam.
1-es: a kenömájas meg a "Teewurst" két teljesen különbözö dolog!
Kérdezö: szerintem MO-on nincs forgalomban, mert ahogy látod, nem ismerik és ezért nem is vennék.
3-as: nekem is ez a gyanúm, csak abban bíztam, hogy ezekbe az országokba sűrűn ellátogatnak honfitársaink, ezért már lassan megismerhették volna, milyen spéci kajáik vannak szomszédainknak, másrészt valami kisebb boltra gondoltam, ahol (nekünk) extraságok fordulhatnak elő. Ilyen volt a francia diós szalámi is a Pennyben, amit szintén elkerültek a vevők, így jó akciósan megkaparintottam mindet :P
4-es: ezekben a boltokban bíztam leginkább, végig is túrtam a pultokat, de ők sem elég kísérletező kedvűek.
Hát pedig ez képről nézve elég kenőmájasnak néz ki. :)
Szóval, minden boltban kapható nálunk is. :)
"Hát pedig ez képről nézve elég kenőmájasnak néz ki. :) "
Pedig véletlen sem kenömájas, hiába hasonlít ránézetre - egy ételt ugyanis nem nézni, hanem enni szokás, és egész más ízü a Teewurst, mint a kenömájas!
Kérdezö; nem igazán fogsz találni, mert a legtöbben ott vannak, hogy amit nem ismernek gyerekkorul óta, föleg, ha külföldröl került oda, az ehetetlen, ezért meg sem kóstolják, az üzleteknek meg nem éri meg rendelni és utána kidobni, mert senki nem vette meg.
Akkor ebben mi van?! Miből készül!? Milyen húsból?
Húskrém kolbász?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!