Létezik embertáp?
Figyelt kérdés
Nem kimondottan a csecsemőtápszerre gondoltam, hanem olyasmire, amiket a kutyáknak vagy a macskáknak adnak. Száraztáp, ami tartalmazza az összes tápanyagot és vitaminokat, gyakorlatilag megvan benne minden, azon kívül már csak vizet kell inni.2017. dec. 12. 16:46
1/4 anonim válasza:
Van felnőtt tápszer, de én még csak iható tápszerrel találkoztam.
2/4 anonim válasza:
Talán ezek a kondizóknak való fehérjés meg egyéb maszlagok.
3/4 anonim válasza:
Száraztáp nincs embereknek, mert az "embertáp"-nak az a lényege, hogy olyan embereket tápláljanak vele, akik nem képesek a normál étkezésre.
4/4 anonim válasza:
Igen- súlyos, általában végstádiumban lévő- rákos betegeknek adják, nagyon szigorú gyógyszertári kiváltás mellett, ingyen.De nem olyan, mint az állati tápok,nagy fehérje, vitamin, ásványi anyag tartalmú táp, ami folyékony.rengeteg ízben létezik, még húsleves ízben is van.
Sajnos a családban előfordult rákos beteg miatt pontosan ismerem.
Az pedig még szomorúbb, hogy egyesek az ingyenességet kihasználva, a szigorú törvényeket is ki tudják játszani, a tápot meg tudják szerezni és testépítésre használni, vagy eladni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!