Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sok 5 euró 30 cent egy ilyen...

Sok 5 euró 30 cent egy ilyen tortaszeletért?

Figyelt kérdés
[link]

2017. nov. 21. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Köszi, a lepontozást. Én voltam az egyetlen, aki a kérdésre válaszolt, és nem kezdett ebből is valami politikai kérdést csinálni.

Akármit írtok, itthon is kb. ennyibe kerül egy tortaszelet.

2017. nov. 21. 18:20
 12/13 A jó édes ***** válasza:
83%

Nem feltétlen írtunk ellenkezőt - ő gondolom arra a kevés számú minőségi német cukrászdára gondolt, amik tényleg berendelik a világszínvonalú alapanyagokat. Vannak ilyenek, de nem olyan általános, mint az igényesebb édesipari kultúrájú országokban - ahol persze szintén vannak kóklerek, csak az arányok nem ugyanazok. A németek fő problémája, hogy nem volt történelmileg olyan minőségellenőrzés, ami az árversenyben egy határt húzott volna, hogy nem lehet akármilyen olcsó sütit Fekete-erdőnek hívni (ez mondjuk most csúsztatás, mert a Fekete-erdőre szerintem pont van szabályozásuk), csak azt ami megüt bizonyos elvárásokat. De összességében ebből a szempontból még lehet, hogy tán Magyarországon is jobb a helyzet - pedig az ország tortája kapcsán pl. elég erős szakmai viták indultak, hogy ahány cukrászda, annyiféleképpen képzelték el ugyanazt a receptet ezt-azt kispórolva belőle.

De az utolsó bekezdésben ő is leírta, hogy a vevőknek újabban az olcsó látványpékségekre van igénye, nem az 5,30 €-s tortaszeletre.

2017. nov. 21. 18:27
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es. Nem szoktam pontozással foglalkozni, mert nem érdekelnek az ilyen gyerekes dolgok, szóval nem én voltam.
2017. nov. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!