Ezt így kell enni, vagy ez már sok?
Fúj.
Hányingerem lett milyen tömény lehet, szerencsére nincs nutella evési szabály ,de én maradok inkább vékonyan! megkent nutellás palacsintánál vagy kenyérnél.
Hát nem túl gazdaságos :D
Én magában szoktam eszegetni, de ennyi nekem sok lenne egyszerre.
Imádom a Nutellát, de ez undorító. Még a kis üvegesből (400 g) sem tudnám egyszerre megenni az egészet (na jó, de, de nagyon rosszul lennék utána). Ez majdnem 1 kiló...
A nutellás kenyér valóban fini, bár én toast kenyérrel nem szeretem, inkább igazival. Persze hagyományos kenyeret nem tudnak sütni a németeknél, gondolom ezért eszik a toastot. :)
Margarint még nem jutott eszembe tenni alá, az alapból sós meg zsíros, nem szívesen keverném. Szerintem a gyomrom sem bírná. Mást sem láttam még így enni.
Ráadásul 7:51-nél tükröződik a csávó teste a kanálban. Nincs rajta póló... ránézésre lehet kb. 120 kiló és közel a fiatalkori szívmegálláshoz.
Úgyhogy én nem javasolnám a Nutellát így fogyasztani. :D
Ja, az igaz, hogy elég gusztustalanul nyomja, de magával az összeállítással nincs gondom. Az ilyen dolgok tejszínhabbal az igaziak. Persze sokkal kevesebbet tudnék egyszerre megenni belőle.
A németeknél vannak nagyon jó rozskenyerek. A hagyományos Pumpernickel viszont nem kakaós, ilyen marhaságot esetleg csak Amerikában csinálnak.
A mogyoróvaj és a Nutella pedig nyilván teljesen más dolog. A mogyoróvaj gyakorlatilag krémmé darált földimogyoró némi sóval és cukorral ízesítve. A Nutella fő alkotórésze pedig a cukor és a pálmaolaj, valamint mogyoró (nem földimogyoró!), tejpor és kakaópor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!