Ha a hűtő dugos reszere raesett egy nedves tisztitokendo, lehet belole baj?
A huto dugoja ill. A teaforralo dugalja egy konnektor mellett van. Ugye kihuzom mindig a hutot, ha használom a teaforralot.
Tegnap egy nedves tisztitokendo raesett a huto dugojára (viz szerintem nem ment rá, nem emlekszem; 99% ban biztos vagyok hogy csak a tisztitokendo.. meg vizes konyharuha max)
Lehet belole baj?
Szaraz rugaval letoroltem tegnap a dugo reszet
Ma egesz nap nem ment
Most este dugtam be a konnektorba a hutot, mert kinyitottam.. azt hittem hut, vagyis ertitek, "benthagyja" a hideget de lehet, hogy parszori kinyitastol is kiment a hideg...
A konnektornal ugye igy nem lesz semmi baj?
(Neha villodzik az a konyhai konnektor de csak nagyon ritkan)
1 nap alatt tuti "megszaradhatott" vagyis ertitek, meg ha lett is volna a dugon akar egy csepp viz is..
Tegnap megtoroltem szaraz ruhaval
Ma szinte itthon se voltam; vegig suli meg varos...
Most este dugtam be. Igy ugye semmi baj nem tortenhet?
23/l
(Nem az enyem, alberletben lakom.
Elrontani se akarom meg ugye magamnak se akarok aramutest..)
Szerintem itt nem az igazi gond az, hogy a konnektor "villodzik". Akkor is, ha csak ritkan csinalja, akkor is azt jelenti, hogy eletveszelyes.
Amugy a hutok nem szeretik, ha gyakran (naponta) vannak aramtalanitva, csak szolok.
* bocsanat, az igazi gond az, hogy a konnektor villodzik.
a "nem" szo nem kell oda, bocsanat.
Szerintem is szólj a tulajdonosnak, mert, ha a konnektor villódzik, abból akár nagy baj is lehet.Elektromos szikra is keletkezhet, ami legrosszabb esetben lakástűzhöz is vezethet.nem riogatni akarlak, de naponta előfordulnak-sajnos- ilyen tűzesetek.
A te nedves törlős problémád nem okoz gondot,de a villódzó konnektor igen.
Mindenképpen szólj, a tulajnak kötelessége a problémát megoldani, nem a te költséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!