Melyik a legfinomabb márkás csoki? Ti melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 20:21
14/25 anonim válasza:
Toblerone... hagyjuk, amióta foghíjas lett, nem vesszük :D
A legjobbak:
- Frey Truffel noir, Mocca és Himbeere-Amanden
- Läderach összes (különösen a Champagne-truffel :) )
15/25 A kérdező kommentje:
Miért lett foghíjas a Toblerone?
Régen más volt?
2017. szept. 5. 22:22
16/25 anonim válasza:
Mert sokba kerül az előállításához az alapanyag (mogyoró a nugáthoz, a mandula és a méz). Ritkábban soroznak egymás a háromszögek, megnőtt a köztes rész: a hossza így is megmaradt, és ugyanannyinak is néz ki, mint régen, de a súlya csökkent.
17/25 A kérdező kommentje:
Csak a súlya változott vagy a minősége is?
2017. szept. 5. 22:53
18/25 anonim válasza:
A minősége nem, de Svájcban lehet kapni a Tobleronéhoz hasonló, másik márkájú, kicsi csokimanifaktúráknál gyártott pralinékat, azok ízben is és minőségre is verik a Tobleronét.
19/25 anonim válasza:
Milkát szoktam, mert nemnagyon ismerek másikat:D
Általában (most pont nincs itthon, nem tudom anevét) ilyen valamilyen márkájú egész mogyorósat mindig tömöm:'D
20/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, nyugaton a csokik is finomabbak.
Csak én emlékszem rosszul, vagy régen a Milka is finomabb volt?
Úgy 25 éve?
2017. szept. 5. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!