Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért éri meg az újburgonyát...

Miért éri meg az újburgonyát 29Ft/kg-ért árulni az Auchaban?

Figyelt kérdés

Ma voltunk a maglódi Auchanban vásárolni,és nevetségesen olcsón árulták az újburgonyát.2.osztályú magyar termék. Vettem is ,azt hittem ,hogy rohadt lesz vagy hasonlók , de tökéletes állapotú,hamar meg is főtt.

Mi a haszon rajta nekik?

2017. aug. 25. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Olyan vásárlócsalogató lehet,hátha vásárol mást is a kedves vevő.
2017. aug. 25. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Ha az Auchan egy krumplibolt lenne, akkor jogos lehetne a kérdés.

De az Auchan több tízezerféle terméket árusít, és nagyrészt azért járnak oda az emberek, tehát a haszon garantált, még ha te veszel is 10 kiló akciós krumplit.

2017. aug. 25. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Az újkrumpli tavasz végén drága, amikor az első fóliás burgonyák kerülnek a piacokra, üzletekbe, és nagyon kevés van még belőle, a kereslet pedig nagy.

Ez már szabadföldi burgonya, telítődött a piac, több az eladó burgonya, mint amekkora kereslet van rá. Az augusztus amúgy is egy holtszezon a mezőgazdaságban, mindenből dömping van, a tavaszi vetések a végüket járják, és az extrém meleg miatt már a minőségük sem olyan.

A másodvetésű "tarlókrumpli" október körül kerül az üzletekbe, az 90-100 Ft körül lesz majd, de az már egész télen eláll.

2017. aug. 25. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
marketing , de jóféle.
2017. aug. 25. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Vau ! 199 kilója a Sparban.

Ez most komoly, 10 kiló 290 ft ? :D

Pár hónapja egy ismerősöm, piacon 20 kilós zsákkal vett, 3 ezerért. A fele rohadt volt, puha, folyós, büdös.

2017. aug. 26. 00:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem akartam elhinni. Vettem is 15kg-t.Eddig 2 kg-t használtunk fel belőle,talán 1-2 szemben volt egy kisebb fekete folt..
2017. aug. 26. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!