Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan kell a turront megenni?

Hogyan kell a turront megenni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hulyesegnek hangzik a kerdes de vettem turront es ahogy kibontottam lattam milyen kokemeny, amit nem lehet elharapni vagy torni....probaltam megmelegiteni de pilkanatok alatt visszakemenyedett...tudtok esetleg valamit tanacsolni?

#spanyol etel
2017. aug. 13. 11:18
 1/8 A kérdező kommentje:
*pillanatok
2017. aug. 13. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyeld le egybe
2017. aug. 13. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Letöröd és elszopogatod
2017. aug. 13. 17:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj h olyan kemeny h torni se lehet:D
2017. aug. 14. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Késsel lehet
2017. aug. 14. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
A törökmézet kis kalapáccsal törtük régen falatnyi darabokra,és elszopogattuk. Gondolom ezt is úgy lehet.
2017. aug. 14. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Vagy végbélen keresztül
2017. aug. 14. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám tegnap kaptunk egyet ajándékba és a fogunk majd kitörik ahogy ráharapunk. Két tábla van a desszertben, Az egyik csont kemény. A másik meg olyan puha és szaftos, hogy azt meg alig lehet kézbe venni. Az olyan marcipános csak annál is puhább és barnásabb színű.
2020. jan. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!