Melyik csomagolt szeletelt bacon-ban nincs cukor és egyéb édesítőszerek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 17:45
2/10 anonim válasza:
Elolvasod a csomagolást és kiválasztod amelyikben nincs.
GMO-s takarmány, szója, antibiotikumok, hormonok, kemikáliák attól még ugyanúgy vannak minden csomagolt húsban ill. ipari tartásból származóban így gyakorlatilag szerintem a cukor a legkissebb gond...
3/10 anonim válasza:
Hatalmas méreteket ölt a bunkóság! 😃
4/10 anonim válasza:
Szalonnában hogyan lehetne cukor és édesítőszer?
5/10 anonim válasza:
A házikolbászban is van cukor.
Amúgy bacon esetében a pácléhez használják.
6/10 anonim válasza:
Az igaz, otthon készült házikolbászban soha nincs cukor! Sőt, a szalonna, sonka páclevében sincs.
Azt nem tudom, hogy mi van a boltban kaphatókban, ami nem bele való.
7/10 Lazy Lover válasza:
mindenben van már cukor szerintem olyan nincs ha csak nem házit készítesz otthon
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy van olyan. Kell a cukor a páclébe.
10/10 Tegy. válasza:
Az élelmiszeripar már abba is tesz cukrot amibe nem kell. Miért? Mert az egyik legolcsóbb sürítő, tömegnövelő, súlynövelő anyag.
Szomorú, de az élelmiszeriparban az emberek egészsége a legutolsó szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!