Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha beleejtettem a szedret a...

Ha beleejtettem a szedret a mosogatóba, de utánna leöblítettem lehet valami bajom tőle?

Figyelt kérdés
Csak azért mert reggel kidobtam egyhetes lecsót és a tányér amiben volt ott maradt a mosogatóban.De mire a szedret mostam már elvolt mosogatva.Szóval arra lennék kíváncsi hogy mehetett e rá valamilyen szennyeződés.
2017. júl. 23. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Ha a mosogatót is elmostad, akkor nem mocskos. Legalább is nálam nem az.
2017. júl. 23. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Mégis milyen baja lehetne? Azt írja elmosogatott (tiszta) tányérra esett a mosogatóba és még le is öblítette. Ne is figyelj rájuk, kutya bajod se lehet.
2017. júl. 23. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem a tányérra esett hanem a mosogatóba :(
2017. júl. 23. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Nehéz életed lehet, ha ennyire parázol. Sajnállak.

Remélem, van otthon Dettol. Azzal lemosva a szeder tuti 99.99 %-ban bacimentes lesz.

Jó étvágyat!

2017. júl. 23. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a mosogatóba esett se lehet bajod. Ha a kukába/wc-be esett volna akkor igen, de ott mosod tisztára az edényeidet. Ha szerinted az mocskos, akkor a "tiszta" evőeszközeid?
2017. júl. 24. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!