Zöld színű zöldpaprika kapható Magyarországon?
Figyelt kérdés
Erdélyben ettem a napokban. Nem volt megrázó az élmény sem így, sem úgy. De jó volt, s vennék itthon is, ha számomra elérhető módon, helyen kapható.
Budapesti vagyok. Áruházláncokban nem láttam, de piacokon sem.
Figyelem! Nem kaliforniai paprikáról kérdezek, hanem amit tölteni való (tv) paprikának szoktunk emlegetni. Alakra legalábbis olyan. Én nyersen fogyasztottam, hogy főzni, sütni jó-e, nem tudom.
2017. júl. 7. 14:07
12/14 A kérdező kommentje:
Nem ma vennék, hanem egyáltalán van-e. Eddig nem találkoztam vele piacon sem. Azért köszönöm az infót, hogy még nem érik, mert hasznos számomra.
2017. júl. 7. 19:06
13/14 anonim válasza:
tele van vele a piac és érik is már. Rengeteg fajta van, csípős is, édes is (nem képia és nem kaliforniai). Én a fóliámba csak zöldet rakok.
14/14 A kérdező kommentje:
De hol van az a hely, ahol te kapsz. Lehel téri piacot ismerem, meg a Rákoskeresztúrit. És kis zöldségesboltokat XVI., XVII. kerületekben. Ezeken sehol nem látok.
2017. júl. 8. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!