Ha egy hónapig csak egyféle ételt ehetnél, melyiket választanád?
Dinnyet kenyerrel :))
Nem konkret etel, ds ellennek vele!! Imadom
Parom rantott hust enne petrezselymes krumplival
Érdekes,hogy szite mindenki főttet írt,egy saláta,egy francia saláta,egy dinnye kenyérrel.
én a gyümölcsre szavaznék,ha egy konkrét kell alma vagy banán.
Jó kérdés...ha főtt étel,akkor valami milánói féle,lasagne vagy valami hasonló olaszos tészta.
Ha nem, akkor parizeres kenyér paradicsommal :)
Azért írt szinte mindenki főttet, mert azzal lakna jól, vbinne be normálisan tápanyagokat s nem unná meg annyira könnyen.
A gyümölcs brutális lenne a legtöbbünknek, tápanyagtartalma köszönő viszonyban sincs a testünk igényeivel normál kalóriakeretben. Mégis ki akar elveszteni egy csomó izmot? Plusz a cukor a legtöbb embert pocsékul laktatja, sokunkat pedig farkaséhessé tesz. Egyesek bele is betegednének, hacsak önvédelemből nem térnének át totális böjtre. Semmi bajom a gyümölccsel, én is szeretem, de azon élni... Brrr.
De ha muszáj lenne, akkor málnát ennék és avokádót (amit nem szeretek, de legalább nem édes és kicsit zsíros, zsír kell, fehérje kell, cukor nem, a testünk ilyen), azokkal a fenti problémák nagy része elkerülhető.
Nyilván nem mindenkit érdekel az egészség, de van, aki 2 napig nem bírná elviselni a fehérjeszegény étrend tudatát, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!