Hogy lehet feltörni a repedés nélküli pisztáciát?
Figyelt kérdés
1200 forintért vettem 200gr pisztáciát. Oszt maradt egy maréknyi, aminek nincs megrepedve az oldala. Ha megpróbálom feltörni, akkor belül is darabokra törik.2017. jún. 3. 16:06
1/10 anonim válasza:
Amelyik nem nyílik ki magától az érés során, abban nincs rendes mag.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig van. Bár nem tudom mit értesz "rendes mag2 alatt.
2017. jún. 3. 16:44
3/10 anonim válasza:
Húsklopfoló vagy akár egy féltégla is megteszi. Nem kell akkorát odabasssni,hogy széttörjön a mag is. Egyszerű.
4/10 A kérdező kommentje:
Tökmindegy, hogy milyen erővel csinálom. Amint megtörik a burok, kampó annak is, ami benne van.
2017. jún. 3. 18:27
6/10 anonim válasza:
Van fokhagyma prèsetek? Azzal próbáld meg megrecsegtetni, de óvatosan.
Amúgy van benne mag, ez hülyesèg, hogy magtalan.
7/10 anonim válasza:
Én foggal szoktam szétrágni :D de még úgy sem törik szét a belseje. Próbáltam már húsklopfolóval is, akkor is egyben maradt.
8/10 anonim válasza:
#7. Èn is szoktam a nagy hátsó örlőfogakkal törni, csak azèrt nem írtam,hohy nehogy letörjön a foga.:)
9/10 A kérdező kommentje:
Mindkét oldalon van egy-egy kihúzott fogam. Ráadásul a hátsók tömve vannak mind. Ráadásul őszintén szólva nem tudom, hogy mennyire egészséges ha a kemény héját azzal töröm fel. :C
2017. jún. 4. 17:58
10/10 anonim válasza:
Én egy kombinált fogóval vagy egy csőfogóval szoktam megreccsenteni, aztán körömmel ki lehet nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!