10-15 éve volt egy édesség valaki ismeri?
Apukám nagyon szerette, meggy és banán ízben volt, kis 6-7cm-es csokik, középen az ízesített massza és csokibevonatú.
Hasonló mint a ma kapható banános csokik csak kisebb, (5 éve tudtam venni pennyben akkor 25 Ft volt). Azóta nem láttam.
Valaki esetleg ismeri a nevét hátha neten van? Köszi :)
Arra gondolsz, aminek a massza a közepén nem puha volt, mint most pl. a banános csokinál, hanem keményebb?
Azt én is keresem, az volt régen a kedvencem.
Neten nekem is a Derby-t hozta ki, de így nem ismerem fel, vagy megváltozott a csomagolása, vagy nem is az, amire én gondolok.
De jó! Köszi :)
Már csak egy CBA-at kell keresni, nem is tudom, hogy nálunk van-e :D Egyet ismertem, de az már bezárt.
előszőr is köszönöm a válaszokat :)
kép alapján sajnos nem ez, nem a mai habos szerü banános csoki belseje hanem tömörebb massza volt.
Azért nézelődök én is köszi :)
Elso vagyok.erre gobdoltam, alul,az olyan.
Annak ellenere, hogy le vagyok pontozva, megis probalok segiteni, de lecci pontozzatok le ezt is inkabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!