Lehet valahol nagy tételben olcsóban kapni ilyen levesport?
Opsz ez félre ment!
ez jön ide:
Lelked rajta, ha neked ez az ízfokozóból, térfogatnövelőből, stabilizátorból stb. álló valami ehető.
Normális ember a közelébe sem megy. De te tudod.
Kérdezd meg, mennyit vihetsz egyszerre. Talán 100 nincs is a boltban.
Vegyél egyszerre annyit, amennyit adnak, s fordulj újra.
9-es, ez nem így van!
1. A METRO-ban kínált áruk adószámmal rendelkező gazdálkodó szervezetek (viszonteladók, vállalkozók, intézmények, orvosok, ügyvédek, őstermelők - a továbbiakban: Vásárló), valamint az általuk megnevezett nagykorú személyek (a továbbiakban: Vásárlásra jogosult) számára állnak rendelkezésre (a továbbiakban együtt: Kártyabirtokos)
"Egyébként nem tudom, mi a kérdésed lényege, de ha csak akaraterő kérdése, akkor nemleges a válaszom.
Ha nincs kényszertáplálás, de van elérhető víz, akkor nem tudja végigcsinálni senki."
Azt hittem, hogy túl sokat ettem ebből a levesből, s ezért nem értem...
" Opsz ez félre ment!
ez jön ide:
Lelked rajta, ha neked ez az ízfokozóból, térfogatnövelőből, stabilizátorból stb. álló valami ehető.
Normális ember a közelébe sem megy. De te tudod.
Kérdezd meg, mennyit vihetsz egyszerre. Talán 100 nincs is a boltban.
Vegyél egyszerre annyit, amennyit adnak, s fordulj újra."
Igazából az érdekelne van e valahol még 90 Ft-nál is olcsóbb.
Az még a gond hogy nem találom a terméket a metró katalógusban.
A többi árat nézve még az is megeshet, hogy több mint 90 Ft s akkor a metró nem is kérdés.
"Lelked rajta, ha neked ez az ízfokozóból, térfogatnövelőből, stabilizátorból stb. álló valami ehető. "
Muszáj ilyeneken élnem, mert nem birom a drogokat
"Nos, kedves # 12-es: Én egy adószámmal nem rendelkező magánszemély vagyok, és néhány perc alatt megkaptam a metros kártyámat, itt Szegeden!"
Akkor, ha ott jársz, szólj nekik, hogy hülyeséget írnak a honlapjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!