Szereted a kólát?
Igen, nagyon szerete.
Függő nem vagyok. De régebben nagyon sokat ittam mindennap. Most már ritkán iszom.
De ugyan úgy megtudnám inni mindennap.
Gondoltam magamról, hogy netán függő vagyok, de nem.
Egyik napról a másikra, nem ittam napi rendszerességgel.
Mindegyik kóla a kedvencem. Az igazi a Coca-Cola, de a Pepsit is szeretem és ezeknek a különböző változatait.
Most már ritkábban veszünk a boltban. Heti 1x-2x-er, egy nagy palackkal.
Étteremben, gyorsétteremben mindig kólát kérek, és ha szomjas vagyok, akkor veszek egy kis palackkal.
Sajnos hatalmas kólafüggő vagyok, már kiskorom óta iszom, mivel apum is olyan mint én, így mindig volt otthon. Én leginkább a Pepsi twistet kedvelem. Szeretnék leszokni róla, ami egyszer már sikerült is egy évig, de aztán sajnos újrakezdtem :( Tényleg mintha nem tudnék nélküle élni néha... Ha sokat iszok egy nap, mondjuk egy egész 1,75 literest akkor azért nehézkesen megy az alvás is.
Rá kell vennem magam újból hogy leszokjak mert baromi egészségtelen és még nagyon hízlal is. A zero-t meg a light-ot én nagyon utálom, akkor inkább vizet iszok helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!