Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tényleg ennyire jó a Lidl...

Tényleg ennyire jó a Lidl odaégetett kakaós csigája?

Figyelt kérdés

[link]

Kommentálni se lehet a cikket

#kakaós csiga #Lidl #odaégetett
2017. ápr. 15. 08:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

1, azaz EGY darab péksüteményre vetített fajlagos "egyéb" költség egy olyan üzemben, ahol naponta több ezer/tízezer készül ugyanabból, plusz még 100 másból, fillérekben mérhető. Nem kerül minden egyes kifli vagy kakaós csiga a pék teljes munkabérébe+a telephely fenntartási költségeibe+az egész kemence fűtésébe+egy kamionfuvarba.:D Arról nem beszélve, hogy nagy tételben, netán ÁFA-visszatérítéssel az alapanyagok is lényegesen olcsóbbak. Ezen fölösleges vitatkozni.

Házilag egy tepsi, 20-22 db:

- fél kiló liszt 50 Ft

- 1 csomag élesztő 50 Ft

- 15 dkg vaj 300 Ft

- 20 dkg cukor 60 Ft

- 10 dkg holland kakaópor 400 Ft

- 1 cs vaníliáscukor 20 Ft

- kb. 3 dl tej 70 Ft

- 1 tojás 40 Ft

Összesen 990 Ft, de legyen 1000. Darabonként max 50 Ft a jó minőségű alapanyag, kiskereskedelmi áron, áfástul.:-)

2017. ápr. 15. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Általános szabály, hogy mint termék elöállításakotr az anyagköltség duplája az összes elöállítási költség.

Ezen nem változtat az sem, ha hülyeségeket írsz.

2017. ápr. 15. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

most azt akarjátok, beadni nekem, hogy ha csinálok kakaós csigát magamnak akkor rezsivel anyagköltséggel szállitással együtt kell számolnom?

rezsit mondjuk 40knak

buszbérlet 7k

anyag legyen 1k

ezzel számolva a ti logikátok alapján ha csak 1 darabot csinálnék az 48ezer forintba kerülne? igen laikus vagyok, de attól még ti is margákat mondtok.

2017. ápr. 15. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

"Általános szabály, hogy mint termék elöállításakotr az anyagköltség duplája az összes elöállítási költség.

Ezen nem változtat az sem, ha hülyeségeket írsz."

Hülyeségeket te írsz azzal, hogy el akarod hitetni a jónéppel, hogy a 99 forintos kakaóscsigán bukik a Lidl.:D Be ne meséld már, hogy kiskeráron veszik a hozzávalókat, vajat és normális kakaóport tesznek bele (ez a két legdrágább alapanyag, már ha nem filléres növényi olajokat és gagyi kakaót használnak), mert körberöhöglek.:D

2017. ápr. 15. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Én szeretem nagyon finom!

Biztos nem szenvedek a kakaóscsigávaly annyit veszek amit meg is eszek.

2017. ápr. 16. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire jó! :) És nincs odaégetve, hanem a kakaótól olyan barna. Nagyon finom, én nagyon szeretem! :)

A fahéjas csigájuk is nagyon finom! Az sincs odaégetve! :)

2017. ápr. 19. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!