Pékek! Mitől klór szagú egy kelt tészta?
Figyelt kérdés
A pizza kingtől mostanában hipó/klóros penészölő szagú pizzák jönnek. Megszagoltam alaposan. Nem, NEM A DOBOZ klórszagú.
Maga a tészta. Ismertek olyan adalékanyagot,ami okozhatja ezt (meg hasmenést is :D )?
2017. márc. 21. 11:22
1/2 anonim válasza:
Nyilván időnként alaposan lesúrolják azt a felületet, amin a pizzát sütik, ennek önmagában lehet örülni. Annak már kevésbé, hogy ezt valamilyen nátrium-hipokloritos mosószerrel teszik mondjuk pl. nátrium-hidroxid helyett, ami egészségre ártalmatlan kis mennyiségben. A klór fertőtlenítő hatása meg itt fölösleges, hiszen 200 fok körül kevés "baci" marad életben.
(...Pizza King...)
2/2 A kérdező kommentje:
De akkor ne 2 havonta egyetlen alkalommal locsolják már ki az összes fertőtlenítőt! Vállalhatatlan csürhe. Többet nem is rendelünk onnan. Inkább a Don Pepétől
2017. márc. 21. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!