Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Felhasználhatom holnap?

Felhasználhatom holnap?

Figyelt kérdés
Délután gond volt a hűtővel, a fagyasztóból is ki kellett pakolnom. Rengeteg jéggel együtt a mosogatóban volt 2 órát a cucc, utána vissza a megjavított hűtőbe, de már a sima részbe, nem a fagyasztóba. Még fagyosan mentek be, holnapra kiolvad teljesen, na a kérdés: a fagyasztott tonhal és tenger gyümölcsei jó lesz így? Nem szeretném kinyírni a családot :)
2017. febr. 28. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, semmi baja sem lesz, ugyanolyan állapotban lesznek, mintha "direkt" ezért tetted volna a hütöbe kiolvadni!
2017. febr. 28. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az első írja
2017. febr. 28. 22:50
 3/4 nemcso ***** válasza:
100%
A lefagyaszott húst az ember előző nap délutánján/estéjén már hűtőbe teheti, hogy felengedjen valamennyire a másnapi felhasználáshoz. Semmi baja nem lesz.
2017. márc. 1. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már elkészült az ebéd, teljesen olyan volt szagra, állagra, mint mindig. Csak itt tegnap elég meleg volt (ma bezzeg nem) én pedig sosem eszem ilyesmit, ezért nem akartam, hogy lendületesen elhasználom, hogy ne kelljen kidobni, aztán sorra rosszul lesznek a többiek. Am nem szoktam előző nap kivenni, jó ha 4 órával korábban eszembe jut. Köszi még egyszer.
2017. márc. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!