Más is van még rajtam kívül, aki képtelen megenni a sózott mogyorót, pisztáciát, stb. , mert brutálisan sós a számára?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 23:50
11/18 anonim válasza:
Van sótlan mogyi, én is azt szoktam venni, illetve néha elkeverek sósat és sótlant.
12/18 anonim válasza:
Én még a mogyit sem szeretem :(
Nagy ritkán diákcsemege amit megeszek.
13/18 anonim válasza:
Igen. Magam sózom ezért őket, töredék sóval, bőven elég.
14/18 anonim válasza:
Azért vannak durván elsózva ezek a termékek, hogy elfedjék az esetleges avasság, lejárt szavatosság mellékízét. Nem véletlen, hogy a sós verziók mindig olcsóbbak, mint a natúrak...
Amúgy számomra is sokszor a legtöbb ehetetlenül sós.
15/18 anonim válasza:
8#
Igen, so nelkul fozok. A so remekul kivalthato fuszerekkel. Es az elmult 7-8 evben, amiota igy fozok, azota kicsit fogytunk (kb evi 1-1,5 kg), es annyira lement a vernyomasunk, hogy mindketten abbahagyhattuk a vernyomascsokkento szedeset, orvosi engedellyel!!! Szoval, lehet nevetni rajtam, de ugy nez ki, en nevetek azokon, akiket a sok so tonkretesz.
Amugy, a vegeta es az egyeb etelizesitok 97%-a so. Csak mondom. :)
16/18 anonim válasza:
Utolsó: Nem vonom kétségbe a tapasztalatodat, és örülök, ha neked bevált. De a só démonizálása sem jó. Szüksége van rá a szervezetnek, nagy melegben például még a sok sót fogyasztóknak is pótolni kell, mert az ivás és az izzadás kimossa a szervezetből. Vagy nekem, ha pl. fáj a fejem, legtöbbször só és/vagy vízhiányom van, és a sós víz elmulasztja. Nem vagyunk egyformák, a só nem ördögtől való, a cukor például sokkal károsabb.
17/18 anonim válasza:
Regebb mogyoro fuggo voltam,en imadtam,neha kicsit beaztattam es ugy ettem vagy ettem hozza kölesgolyót meg majonézt. Tudom furan hangzik. Kepes voltam megenni belőle 200grammot egyszerre,imadtam. Aztan allergias lettem ra es nem ehetek:( igy leszoktam rola. Mert amint eszek bedagad a szám es a torkom
18/18 anonim válasza:
En mindig ontok ra vizet a felet lelöttyintem rola es úgy felig nedvesen eszem a foldimogyorot. En ugy szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!