Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi okoz erős hasmenést?

Mi okoz erős hasmenést?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A túlzott C-vitamin bevitel pl. Ha van otthon aszkorbinsavatok vagy c-vitamin tablettátok abból 3-4 teáskanál tuti...
2017. jan. 24. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Keserűsó
2017. jan. 24. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

#1: Tényleg? Ezt ki fogom próbálni, bár nem hiszem, hogy hatna. Igaz, nekem semmitől nincs hasmenésem. Azért egy pohár zsírt esélyesebbnek tartok.

Kinél mi, kérdező. Fentebb írtam a zsírt, állítólag az sokaknak bejön, de azt sem próbáltam (nem vagyok mazochista s nekem elég nagy adag kellene, amitől rosszul lennék).

Gondolom, a megsavanyodott tej is hat sokaknak (nekem nem).

Nincs tuti tipp. Max. sok, erős hashajtó.

2017. jan. 24. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:

E-Coli baktérium, egy kis joghurtból, kevés széklet hozzáadásával 30 fok feletti hőmérsékleten tárolva elég komoly mennyiség kitenyészthető 2-3 nap alatt.

Kösd meg egy kis zselatin porral, és kapszulázd be.

2017. jan. 24. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

3.: igen, igaz. Sajnálatos módon magam tapasztaltam amikor egy csúnya fertőzés ellen küzdöttem a hatásos C-vitaminnal. Tudtam, hogy a túladagolása hasmenést okoz, de hogy milyet azt nem. Kb. 3 pohár aszkorbinsavval elkevert narancslevet ittam, megtette a hatását.

Az aszkorbinsavban van egy kis adagolókanál (napi ajánlott mennyiség). Egy teáskanál annak a 4-5-szöröse, tehát tényleg jelentősen túladagolt C-vitamin bevitelről van szó.

2017. jan. 24. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
igaza van az egyesnek, nekem 3g C-Vitamin is okoz néha, ha mondjuk céklalével veszem be egyszerre
2017. jan. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!