Lehet fél kiló (500 g) mogyorótól valami bajom?
Hát ha fáj tőle a hasad, akkor máris van tőle bajod, milyen kérdés ez? Lehet. Fájni fog a hasad. :) Mekkora jóstehetség vagyok mi? :D
Amúgy annyit tudsz tenni, hogy elmész egy fél órás erőltetett sétára, hogy felgyorsuljon az anyagcseréd, esetleg gyógyszertárban vehetsz emésztés - enzim segítő cuccot.
Amúgy annyi bajod lehet, hogy kicsit megfosat, mert durván sok olaj van benne. Legalább is lágyítja a székletet elég hatékonyan.
Ja, meg persze ha allergiás vagy rá, akkor nem biztos, hogy eljutsz a válaszom végéig, de gondolom annyira nem vagy hülye, hogy mogyoróallergia mellett egyél meg egy fél kilót... :)
Nem tudhatom, neked mi bajod lesz, de mivel nem hirtelen etted egy zsírszegény élet után, nem hinném, hogy nagy gond lenne a továbbiakban. Túletted magad, esetleg a zsírt is túlzásba vitted, egy ideig fáj kicsit, majd rendbejössz.
Én is tervezek mogyorós napokat, de én nem akarok negyedkiló fölé menni naponta ideiglenesen sem, ez azért tömény cucc s én nem égetem el, viszont fogyni akarok. Amúgysem mentem még egyszerre 150g zsír fölé, lehet, hogy kissé megterhelő lenne, nem tudhatom. A fehérje messze sok lenne számodra, neked lehet, hogy OK, rólad pár nagyságrenddel kevesebbet tudok, mint magamról.
Vannak emberek, akik esznek ennyi olajos magvat egyes napjaikon, én egy olyantól olvastam ezt, aki aznap 6000 kcalt égetett el és sok mást is evett, ami azért jelentősen változtatja a leányzó fekvését. Neki semmi baja nem lett.
1. Nem tőlle, hanem tőle!
2. A mogyoró és a földimogyoró nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!