Gosserbeer kérdése:
Van 1 kb.13 kg-os hátsó sonkám,5 hétig állt sóban ha kiveszem belőle meddig kell vizben áztatni mielőtt elviszem füstöltetni? Köszi.
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 13:37
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, csak le kell mosni, megszikkasztani, aztán mehet a füstre.
Áztatni felhasználás előtt(Húsvétkor) szoktuk.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sem kell füstölés előtt aztatni.
Majd elkeszites előtt, ha túl sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!