Több, mint 10 napja készült bejgli, hűtőben tárolva lehet még ehető?
Egyébkén nagyon kár hűtőben tárolni...
Ott valóban megpenészedhet. Egyébként maximum kiszáradhat. Amúgy meg hetekig eláll hűvös helyen (nem hűtőben!!) tárolva. És igen. A mákos bejgliben a mák olaja megavasodhat, és kesernyéssé válik a sütemény. (Én annyira szeretem, hogy még így is hajlandó vagyok megenni. :DDD Persze a penészest már nem.)
dellfil
Igen, ehető.
Ha nem penészes, mert akkor már megárthat(na). De valószínű a penész miatt olyan undorító íze lenne, hogy képtelen lennél egy falatot is lenyelni belőle. :DDD
dellfil
# 10
Játszom az istent azzal hogy hozzászólok a témához? Vagy nem értem mire gondolsz de nagyon fárasztó a dumád.
Én is megbecsülöm az ételt természetesen, de attól senkinek nem lesz jobb ha megeszem a lejárt kaját és f.sok tőle egy hétig.
A gyártó a szavatossági idő lejárta után nem vállal felelősséget a termék minőségéért. Ha lejár a szavatossága egy adott terméknek az még nem jelenti azt hogy ehetetlen és romlott. A te dumád a fárasztó.
Nagyon általánosan gondolkodsz. Próbálsz lefedni egyes valós tényeket valótlan hiteltelen okoskodással. Egy vadidegennek nem tudok hinni aki lehülyézi a gondolataimat és csak okoskodik névtelenül.
De ahogy észrevettem a pontszámaid alapján találtál pár lelki társat :) Nem tehetek róla hogy egyes emberek nem bírják a kritikát. Én csak az undorító viselkedést nem preferálom, mikor mindenki megpróbálja a nagy dumával előadni magát.
A mai világ erről szól, tehetség nuku, józanész nuku, de a reklám jó.
3-as: "átvette a hűtő szagát"
Egy tiszta embernek nem szaglik a hűtője. Semleges benne a levegő.
A beigli pedig hónapokig jó, kérdező. Tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!