Mi az a bársonyföl?
Figyelt kérdés
Véletlenül ezt vettem tejföl helyett, mert ugyanolyan dobozban volt, és nem olvastam el mi van ráírva. Csak itthon vettem észre miután kibontottam
Összetevők: tej, étolaj, vajkúltúra.
Mire tudom felhasználni?
2016. dec. 30. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ugyanarra, mint a tejfölt. Ez olyasmi, mint a "reggeli ital" tej helyett.
2/3 anonim válasza:
Ugyanarra tudod használni mint a tejfölt. Ez a gyárilag hamisított tejföl, nem véletlenül megtévesztő a csomagolása.
Csak törvényileg nem szabad ráírni, hogy tejföl, mert nem az. Ugyanaz, mint hogy van a tej, meg van a gyárilag hamisított tej, amit reggeli ital néven hoznak forgalomba.
Nem lesz olyan jó a kajád, ha ezt használod tejföl helyett, de egyszer ki lehet bírni. Menzán is ilyeneket használnak tejföl helyett.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az a fura, hogy miért tartalmaz egyáltalán tejet? Ha már alapból nem tejfölt gyártottak, akkor akár teljesen el is hagyhatták volna (allergiások miatt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!