Ínséges időkben milyen ennivalókat szereznétek be, ha 4eFT állna rendelkezésetekre egész hónapban?
Ennyiből nem lehet kijönni. Szép és jó, hogy valaki felsorolta az élelmiszerek árát, de ha kiszámolja, hogy ebből a reggelinek-vacsorának is kell jönnie rájön, hogy nem megoldható.
Kérnék kölcsön vagy méginkább; keresnék másodállást, vállalnék takarítást, gyerekfelügyeletet, fűnyírást, akármit...
Szerintem az üres rizsen kívül másra nem lenne elég.
1 hónapig napi 3szor egy tál üres, sós rizs.
Aki meg füstölt szalonnát meg gyulai kolbászt írogat, az erősen retardált, vagy álomvilágban él.
Köszi a válaszokat! Mind nagyon hasznosnak bizonyult!
Egyedül élek. Az összes kötelező kiadás után (számlák, albérlet, gyógyszer, buszjegy) kb. ennyi marad. Az első hónapban csak rizst ettem végig és 3 kilót fogytam.
az előző havi rizs felét cseréld fel hüvelyesre.
Ha még maradt pénzed, akkor vegyél tojást, hagymát, legolcsóbb zöldségfélét, amit nyersen is megeszel, és ezekből naponta egyet-egyet egyél.
Valami vitamin kell! még ha az minimális is.
Ha belefér, akkor vegyél vagy 2-3kg lisztet, egy margarint, és élesztőt. Ebből tudsz kenyérfélét sütni, bár egy egyszeri beruházás kell 1kg cukorra, hogy az élesztő megkeljen.
Ezt megkened margarinnal, mellé vagy tojás, vagy nyerszöldségféle, vagy hagyma, megvan a reggeli vagy vacsora.
Nem tudom mennyi pénznél tartok, de ezek jutottak eszembe legolcsóbb lehetőségnek.
Pluszban hirdesd magad kutyasétáltatásra, takarításra, ebédhordásra...
Egyébként mennyiből jött ki a havi rizs, maradt valamennyi pénzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!