Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki szereti a kenyeret,...

Aki szereti a kenyeret, zsemlét az mit szeret benne?

Figyelt kérdés
Ti mit szerettek benne? Konkrétan alig van íze, semmi pluszt nem ad. A szendvicshez hozzávalót meg lehet enni kenyér nélkül is, táplálóbb és finomabb is plusz többet lehet belőle enni, mert a kenyér csak eltelít. Nem voltam soha dagadt, nem azért nem szeretem. Egyszerűen nem látom értelmét, hogy telerakjam a hasam ízetlen semmivel.
2016. dec. 13. 12:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Idióta? Azt írtam, hogy szinte. Nem húst eszem hússal.
2016. dec. 13. 16:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Finom és ropogós (ha az)... Rég nem eszem kenyeret (csak ha épp süt a párom, évekig nem tette, de most néha újra), sose voltam kenyeres, sosem laktat (vagy "telít el", bár az nem tudom, mit jelent, nekem ilyen nincs), de azért látom, mi benne az élvezet.

S a hús, sajt, szalonna magában nem olyan. Nem is mindenki tudja megenni. Hogy ennénk vajas-fokhagymás pirítóst kenyér nélkül? (Nekem van rá válaszom, de nem az, hogy elhagyjuk a kenyeret :D OK, kérdező, te nem eszel ilyet, de van, aki szereti.)

A tojásos-sajtos szendvics OK, azt kenyér nélkül eszem én is, de a párom már nem bírná. Ő rizzsel enné, ami még ízetlenebb, de nem az ízéért eszi... (A jázmin egyébként nagyon finom, a kedvencem a barna mellett.)

Valamivel jól kell lakni, valami alap kell, megszokás, élvezet, sok válasz van erre, mire kell a kenyér (vagy a helyettesítője). Nem mindenki tud/akar mindig csak zsíros fehérjét enni zöldséggel (mert ha nem zsíros, akkor koplal is, ha nem eszik valami mennyiségi, jó esetben olcsó cuccot, mint a rizs, zab vagy a kenyér).

2016. dec. 13. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem neked valami komoly bajod lehet, betegséged, ami miatt nem érzed az ízeket, egészen pontosan a pékáru, a kifli, zsemle, kenyér ízét xD.
2016. dec. 14. 08:49
 14/16 anonim válasza:
A kenyér nagyon jó,töltött káposzta mellé.Zsemléből lehet Túróval töltött zsemlét készíteni,ami nagyon finom.
2017. jan. 9. 18:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Oké tudom hogy ízléseket nem lehet megérteni csak egy kérdés volt. Én értelmét sem látom hogy kitömjem vele a hasam, mert kevesebb fér akkor a finomabb ételekből.
2017. jan. 12. 13:05
 16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező,értettem a kérdését. :)
2017. jan. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!