Megromolhatott így vajon a hús?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken reggel a Sparban vettem 1 kg disznócombot. Betettem a munkahelyemen a jól működő hűtőbe, ahonnan csak addig volt kint, míg haza nem értem kocsival, kb 15 perc. Aztán otthon sajnos nem volt időm fagyasztóba rendezni, csak este, így szintén hűtőbe raktam zacskóstul. Este hétkor végre odajutottam, hogy a fagyasztóba tegyem. Zacskó miatt megromolhat a nyers hús? Köszönöm2016. nov. 2. 15:11
1/4 anonim válasza:
Ha műanyag zacskóban volt ilyen sokáig, akkor megromolhatott.
2/4 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor kb. 12 órát volt a hús műanyag zacskóban a hűtőben. Friss hús ennyi idő alatt nem romlik meg.
3/4 anonim válasza:
Dehogy romlik meg ennyi idő alatt!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) Azóta kiolvasztottam, főztem belőle, szaga sem volt, és ízre is jó volt..de azért figyelek jobban erre, amenniyre lehet
2016. nov. 3. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!