Mit vacsorázzak?!
Egészségtelen a franczokat. Éhezni és rosszul aludni vagy tápanyaghiányban leledzeni s izmot bontani, az az egészséges.
Kérdező, nem tudom, mid van és mit szeretsz. Én tojásos, sajtos és csemege uborkás szendvicset ennék (az egyetlen, amit valaha szerettem, más szendvics számomra nem létezik), ha képes lennék evésre gondolni... Mondjuk kenyér nélkül, magropogóssal, de ez az én dolgom.
A körözött is jó cucc, ha van.
De ha éhes vagy, majd rájössz valamire magadtól is, azt hiszem.
Egészségtelen? Vicces vagy első. Ha mondjuk hajnali 3-kor fekszik le a kérdező, akkor még korai is a vacsora. Lefekvés előtt 3 órával nem ajánlott enni, felejtsétek már el emberek ezt az este 6 utáni baromságot!!
Kérdező:
én vajas-sajtos-jóféle párizsis-uborkás szendvicset csinálnék, mert az a kedvencem, de nem tudjuk, mi van otthon nálatok.
Azt tanultam, minden jó, csak éhes has kell hozzá.
Ha dönteni nem tudsz, akkor: a bőség zavara
Készíts vajas kenyeret, rá egy kis felvágottat, paprikát, vagy hagymát karikázol, megsózod, és törtpaprikával is megszórhatod... ha már semmi más nem kell, ami ennél puccosabb.
De főzöl egy pár virslit, mustárral, puha kenyérrel is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!