Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha nem forralom fel a házi...

Ha nem forralom fel a házi tejet, és úgy készítek tejfölt, az veszélyes?

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 23:48
 1/6 Carragher_x ***** válasza:
100%
Ha jó minőségű a tej, akkor nem.
2016. szept. 6. 04:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Hogy kell forralt tejből tejfölt csinálni?
2016. szept. 6. 05:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízható helyről van, akkor nem. Ha felforralod, elpusztulnak azok a bacik, amiktől a tej megalszik... Én évekig gyártottam aludttejet és túrót, nem volt semmi baj.
2016. szept. 6. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
tejfölt csak nyers tejből lehet készíteni
2016. szept. 6. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Eleve nem rontanám el a házi tejet forralással, nagyon más lesz az íze, akkor inkább iszom vizet. Tudom, hogy mindig ráírják, hogy forraljuk meg ilyesmi, ezt hasonlóan helyezem figyelmen kívül, mint remek vízű forrásnál a "nem ivóvíz" kiírást. Szerintem nem jó, ha mindent betartunk, amit kiírnak.
2016. szept. 6. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Hahaha, nemhát, senki se halt még bele egy kis mérgezésbe.



Ja várj, de.

2016. szept. 6. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!