Ha nem forralom fel a házi tejet, és úgy készítek tejfölt, az veszélyes?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 23:48
1/6 Carragher_x válasza:
Ha jó minőségű a tej, akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Hogy kell forralt tejből tejfölt csinálni?
3/6 anonim válasza:
Ha megbízható helyről van, akkor nem. Ha felforralod, elpusztulnak azok a bacik, amiktől a tej megalszik... Én évekig gyártottam aludttejet és túrót, nem volt semmi baj.
4/6 anonim válasza:
tejfölt csak nyers tejből lehet készíteni
5/6 anonim válasza:
Eleve nem rontanám el a házi tejet forralással, nagyon más lesz az íze, akkor inkább iszom vizet. Tudom, hogy mindig ráírják, hogy forraljuk meg ilyesmi, ezt hasonlóan helyezem figyelmen kívül, mint remek vízű forrásnál a "nem ivóvíz" kiírást. Szerintem nem jó, ha mindent betartunk, amit kiírnak.
6/6 anonim válasza:
Hahaha, nemhát, senki se halt még bele egy kis mérgezésbe.
Ja várj, de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!