Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan lehetseges? Ket helyrol...

Hogyan lehetseges? Ket helyrol szoktam hust vasarolni. Az egyiknek 3 nap utan gyenge budos szaga van. A masiknak 10 nap utan, (mindketto jegszekrenyben tarolva).

Figyelt kérdés

#tudomány #hús #jegszekreny
2016. jún. 17. 02:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem egyformán frissek a húsok? Vagy az első versenyző hűtője, ahol eladásig tárolja nem végzi a dolgát rendesen.
2016. jún. 17. 04:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl. az elsö helynek sokkal kisebb a forgalma és a nála kapható hús egy hétig is állhat a hütöjében. Vagy rossz a hütöje. Vagy ahonnan hozza, ott tárolják túl sokáig vagy rosszul.
2016. jún. 17. 07:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, nálam mindig szempont az is, hogy nagy forgalmú helyről vásároljak, ahol pörög az áru. Egy kisboltba, a hol már egy hete azt az árut látom kirakva, nem vásárolok.
2016. jún. 17. 07:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Kicsit ravasz vagyok , ugyanezt kerdeztem a nyugdijas foszakacs havertol , de hozza se "szagolt"...:-)

Veletlenul jottem ra a helyes valaszra , tovabbra is kivancsi vagyok talalgatasokra....

2016. jún. 17. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen "jégszekrényed" van? Ha nem fagy meg tökre a hús, szerintem nincs az a normál frigó, amelyben 10 napig eláll! Hogy csinálod?
2016. jún. 17. 16:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerencses vagyok , most mar csak egy helyrol vasarolok hust , es azt ami 3nap utan kicsit szagos . Tobbet nem segitek , hatha beugrik valakinek a telitalalat...-)
2016. jún. 17. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
A válasz: te egy fárasztó lény vagy, akinek nincsenek barátai.
2016. jún. 17. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Az olyan húst veszel, ami nemsokára szagos, akkor nem vagy egészen rendben.
2016. jún. 17. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Mas homersekleten hutik a 2 hust.
2016. jún. 17. 21:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Az amcsi forgalmas aruhazi hust valamivel kezelik , mert nehezen szagosodik . Az altalam kivalasztott (udvaron kapirgalo hazityuk stb. hamar szagosodik . Nem szoktam frisshust jegszekrenyben tartogatni , de elofordult , hogy ott felejtettem , es repul a kukaba (ha szagos ha nem)...

Konkluzio: ezentul uzletben hust nem vasarolok....

2016. jún. 17. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!