Lehet most kapni gránátalmát? Hol?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 23:24
1/11 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nagyon drága. Tegnap láttam a Lidlben nagyon szép óriásokat, csak sajnos 800 forintért. Más láncokban meg apró, éretlen vagy már rohadt rondaságok vannak szintén horroráron.
2/11 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2016. ápr. 27. 23:53
3/11 anonim válasza:
A sparban láttam pár napja, ott is megkuksizhatod.
4/11 anonim válasza:
Én meg a Tescóban láttam a múlt pénteken, de nem néztem az árát.
5/11 A kérdező kommentje:
Tescoban én is lattam jo par hete! Csak biztosra akarok menni. Egyebkent én meg Sosem vettem gránátalmát. More kell figyelnem? Mikor rossz, vagy éretlen, vagy rohadó? Tapintásra eszreveehetőek ezek?
2016. ápr. 28. 10:18
7/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Elsőke vagyok, ha még soha nem kóstoltad, akkor tényleg várd inkább meg a következő szezont, mert ha most veszel egy pocsék darabot, akkor a rossz élmény miatt nem fogod megszeretni, pedig szegény gránátalma megérdemli. Egyébként egyenletesen bíborszínű, a sok létől nehéz, feszes héjú, de nem puha gyümölcsöt érdemes választani. Az jó jel, ha már nem gömbölyű, hanem élesedik-sarkosodik, és ha belenyomod a körmödet a héjába, kicsit meglátszik a nyoma.
10/11 A kérdező kommentje:
ettem már, csak én még sosem vettem, mindig csak megpucolva találkoztam már vele:)
de most sütibe kellene szülinapra.
köszönöm a segítséget!:)
2016. ápr. 28. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!