Egy 18 éves fiú napi ételadagja mennyibe kerül körülbelül?
Figyelt kérdés
3 fő - 2 kissebb étkezés, viszonylag egészségesen2016. ápr. 21. 20:12
1/5 anonim válasza:
ez nagyban fugg az igényektől. házi koszt vagy sem. ha házi koszt akár 500-ra is kijöhet (persze ha nagyobb adag van főzve és elosztva).1000 korul.amellett már nem ehezik senki
3/5 szaszaa11 válasza:
Ha a fiad koleszos, és nincs beiratva menzára (kb. Ez jon le a kérdésbol, mennyit adj, hogy ne fűre, cigire, meg piára költse), akkor úgy tippelem reggeli: 500 Ft, ebéd 1000ft, vacsora: 800-1000 Ft
Ebédet kénytelen lesz valami olyan helyen enni, ahol főtt ételt kap, hogy ne éhezzen, egy menü kb ezer Forint. Vacsorára vagy költ többet ebédnél, és hazaviszi, vagy eszik valami gyorskaját, esetleg pékárut. Teht kb. 2-2500ft.
4/5 anonim válasza:
2000 alatt nehezen tudom elképzelni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha van napi 2000 Ft-od az már jó, nem maradsz éhes, szomjas.
Én mikor pl. 14 kerbe dolgoztam a Bosnyák téren ettem, leves, főétel, desszert menübe + ital, ez volt 1200 Ft, utána már annyira nem is voltam éhes. És rendszeresen edzem!
Szóval szerintem napi 1500-2000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!