Olyan boltot, vagy kereskedelmet akár piacot keresek?
ahol meglehet találni azokat a zöldségeket - gyümölcsöket, amik bár nem a legfrissebb, pár naposak viszont olcsóbb, leértékelt.
Tudtok ilyen helyeket?
Külföldön pl. van általában nagyobbtól a kisebb bevásárló helyeken a zöldség gyümölcsök melett egy kis hely, ahova a leértékelt zöldségek gyümölcsök vannak rakva, mondván hogy már nem a legsárgább a banán, viszont még mindig tökéletes fogyasztásra, és sokszor fél vagy még olcsóbb árakon.
Pesti gyermek vagyok.
Minden multinál van ilyen akciós "turkáló ". Viszont meg kell gondolni, hogy érdemes-e megvenni, mert pl a Tesco pofátlanul drágán adja az ilyen jellegű termékeit.
Piacokon is fellelhető, de ott legalább magad kiválogathatod, ami még neked megfelel, mert nincs előre becsomagolva, szóval nem zsákbamacska.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, eddig nem kerestem, úgy hogy valószínüleg azért nem is láttam otthon.
De kíváncsiságból ránézek majd, egyébként igen, gondolom többségében otthon inkább már ami közelít a rohadthoz, teszik ki, vagy inkább kidobják mint hogy hamarabb leárazzák és kitegyék még jól fogyaszthatóan.
Külföldön egész máshogy van. Otthoni árakhoz képest alapvetően drágák a zöldségek gyümölcsök, viszont 1-2 nap múlva leárazzák 70%-ra, majd napról napra viszik lejebb, és a már szinte olcsóbb mint fél ár is olyan állapotban van, ami még eláll itthon nekem 1 hétig a hűtőben frissen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!