Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Olyan boltot, vagy kereskedelm...

Olyan boltot, vagy kereskedelmet akár piacot keresek?

Figyelt kérdés

ahol meglehet találni azokat a zöldségeket - gyümölcsöket, amik bár nem a legfrissebb, pár naposak viszont olcsóbb, leértékelt.

Tudtok ilyen helyeket?

Külföldön pl. van általában nagyobbtól a kisebb bevásárló helyeken a zöldség gyümölcsök melett egy kis hely, ahova a leértékelt zöldségek gyümölcsök vannak rakva, mondván hogy már nem a legsárgább a banán, viszont még mindig tökéletes fogyasztásra, és sokszor fél vagy még olcsóbb árakon.

Pesti gyermek vagyok.

2016. ápr. 7. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Őőő..én a Fővám téri csarnokba járok, ott eléggé sok helyen van ilyen, illetve az Intersparokban szokott lenni egy kisebb stand-szerűség, ahova általában féláron kirakják a kiporciózott és beárazott zöldséget és gyümölcsöt.
2016. ápr. 7. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Auchanban van egy ilyen pult a zöldségrészleg szélén, de nem pár napos, hanem félig rohadt meg romlandó termékeknél aznapi lejáratú dolgokat szoktak oda rakni.
2016. ápr. 7. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
TESCO-ban is van, mikor milyen.
2016. ápr. 7. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden multinál van ilyen akciós "turkáló ". Viszont meg kell gondolni, hogy érdemes-e megvenni, mert pl a Tesco pofátlanul drágán adja az ilyen jellegű termékeit.

Piacokon is fellelhető, de ott legalább magad kiválogathatod, ami még neked megfelel, mert nincs előre becsomagolva, szóval nem zsákbamacska.

2016. ápr. 7. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, eddig nem kerestem, úgy hogy valószínüleg azért nem is láttam otthon.

De kíváncsiságból ránézek majd, egyébként igen, gondolom többségében otthon inkább már ami közelít a rohadthoz, teszik ki, vagy inkább kidobják mint hogy hamarabb leárazzák és kitegyék még jól fogyaszthatóan.

Külföldön egész máshogy van. Otthoni árakhoz képest alapvetően drágák a zöldségek gyümölcsök, viszont 1-2 nap múlva leárazzák 70%-ra, majd napról napra viszik lejebb, és a már szinte olcsóbb mint fél ár is olyan állapotban van, ami még eláll itthon nekem 1 hétig a hűtőben frissen. :-)

2016. ápr. 9. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!