Ez kb. mennyi kalóriát tartalmaz?
2 napra 2x1500 kcal van előírva.
14 tojás az 14x70=980 kcal.
0,5 dl olaj az 450.
1 hagyma az 40.
Fél kiló csiperkegomba az 200.
25 dkg kenyér az 800.
3 tábla csoki az 1500.
3 pohár tej az 400.
Összesen: 4370 kcal.
Ha csokiból meg tojásból csak fele ennyit ettél volna, akkor 1200 kalóriával kevesebbet fogyasztottál volna.
Ha még tett cukrot a kakaóba, mondjuk 3 pohárba úgy 100g-ot az még 400 kalória, összesen az már 4800 2 napra.
Súlytartáshoz napi 1900-2000 a standard, szóval ezzel híztál, kérdező.
#2: Nem atyaég, én mindennap megeszem vagy 8-12 tojást, s vannak még ilyen emberek, nincs ezzel semmi baj. Remek, tápanyagdús étel. Tejet nem iszom, az szerintem sem jó.
Nem tudhatjuk, hogy hízott-e. Semmit nem tudunk a kérdező kalóriaigényéről, simán lehet 3000 kcal fölött is naponta. S nem mindenki hízik attól, hogy sokszáz kcal pluszt eszik 2 napig... Én sem, inkább fogyásra van esélyem ilyenkor s ebben még logika is jócskán van. Van, aki ilyenkor hízik, persze.
#6, akkor sürgősen csináltass egy vérképet, mert a koleszterined az egekben lehet és vár 45 évesen a szívinfraktus.
3000 kalóriára meg akkor van valakinek szüksége, ha napi 16 órában követ tör, de úgy tudom Recsket már egy ideje bezárták. Enyhén szólva esélyesebb, hogy ez valami fogyókúra-próbálkozás akart lenni (3 tábla csokival).
Nem fogyókúrázok, csak elkezdtem figyelni a súlyomra. 172 cm, 68kg, 21 éves fiú vagyok. 3 éve még csak 60 kg voltam.
7.: Ez a koleszterin + tojás = nagyon magas koleszterin szint egy hülyeség. A szervezet koleszterin termelése csökken ha koleszterin dús ételeket eszünk, kivéve ha sok telített zsírt fogyasztunk (főleg állati eredetű zsírok), nekem meg ezzel nincs problémám, vegetáriánus vagyok.
A számoló vagyok... :) Én is vegetáriánus vagyok. A koleszterineknek többféle fajtája van, úgy tudom. Tojást igyekszem kerülni, inkább sajtot és tejtermékeket eszem a fehérje miatt.
A csoki gondolom nem általános, két naponta 3 db, vagy mennyit szoktál enni? Hetente 3 db általában?
Kérdező: Jól tudod, a szervezet nem termel koleszterint, vagy csak annyit, amennyire szükségünk van. Így ez veszélytelen, amennyiben egyébként normális módon táplálkozunk. Szintén igaz, hogy a tej sem egészséges, sőt egyenesen egészségtelen. Nagyon jó, hogy ezekkel tisztában vagy.
Gondolom akkor azt sem kell magyaráznom, hogy miért egy hatalmas átverés a táplálkozási piramis. Ahogy nézem az étrendedet, figyelsz a szén hidrátra is, bár én még csökkentenék rajta egy keveset.
A kalóriaigényed attól is függ, mennyit mozogsz naponta, milyen munkát végzel, stb.
Fontos hogy szedj étrendkiegészítőket, amennyiben egészséges szeretnél maradni. Ebben segítségedre lehetek privátban, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!