Mondd el egy vaknak, milyen a piros szín...
Egy ízt nem lehet leírni.
Az avokádónak avokádó íze van.
Amit körül lehet írni, az a "zsírossága". Nem tipikus lédús gyümölcs, tele van értékes zsírsavakkal, amitől az egésznek egy krémes állaga lesz, és magas kalória tartalma.
Nagyon semleges, zöld íze van. Krémes, viszont még csak nem is elég zsíros, nem tudok mit kezdeni vele.
A zöldborsónak sokkal-sokkal jobb íze van, a vaj pedig sokkal zsírosabb és annak is sokkal jobb íze van, már ha jó vaj...
Az avokádónak szinte semmi, a cukkininek és az uborkának is több van szerintem...
De van, aki imádja. Én poénosnak tartom, hogy gyümölcs létére nem édes, nem szénhidrátos, csak picit zsíros, megpróbáltam megkedvelni, de eddig nem ment... Pedig jó érettet vettem. Szusiba azért jó, mert krémes, íze abban sincs több :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!