Mik lehetnek a képen lévő magvak, gabonák?
Szerintem?
1. -
2. lenmag
3. szotyi
4. kukorica
5. borsó
6. köles?
7. -
8. árpa?
9. zab?
Az 1-est nem tudom, inkább az a köles méretű egyébként, csak abban nincsenek sötét darabok.
A 6-os meg szerintem inkább csicseriborsó.
3-as:
Az egyes nem quinoa, az így néz ki:
A 7-es a színe alapján akár hajdina is lehetne, de annak nem ilyen az alakja, hanem ilyen:
Különben jó kis találós kérdés, én is kíváncsi lennék rá, hogy mi a 6-os és a 7-es. A 6-os nem hiszem, hogy csicseriborsó, az egyszínű szokott lenni.
4-es, koszi, tudom hogy néznek ki.
Amit linkeltél az főtt quinoa, a kérdező képén szereplő magvak nyersek.
Odaírtam, hogy szerintem mik azok. Te határozottan válaszoltál, hogy nem azok. De igazából tipped sincs.
Irigylem az önbizalmadat:)
5-ös, ha tudod, hogy néznek ki, akkor miért írod az egyesre, hogy quinoa? Nyersen sem így néz ki, hanem így:
Nekem is ilyen van itthon:
Egy pillanatra azonban elgondolkoztam, hogy a más színűek esetleg más alakúak is, de nem:
Szerintem 2-es sem jól tippel, mert tegnap vettem mustármagot, és az így néz ki:
A 7-esre viszont már van tippem, mert a minap láttam retekmagot egy bioboltban, és az pont így nézett ki.
Szóval szerintem:
1. ?
2. lenmag
3. napraforgómag
4. kukorica
5. borsó
6. ?
7. retekmag
8. árpa vagy búza
9. zab
Igen tudjuk, mindenki rosszul tippel :-)
Te vagy itt az Einstein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!