A parenyica sajt mire jó? Mire használható?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 17:48
1/9 anonim válasza:
Elfogyasztani, akár a hasonló sajtokat. De láttam már kirántva is. Én nem kedvelem, mert juhtermékek nagyon sósak és nem mindenki tudja kellőképen megcsinálni.
2/9 tothp válasza:
Mire?
finom. vajaskenyérrel, vagy magában.
Én biztos nem főzném/sütném bele semmibe. Számomra az olyan lenne, mintha Tokaji Aszuból csinálnék forraltbort
3/9 anonim válasza:
Vajaskenyérrel, vagy magában vörösborral:)
7/9 anonim válasza:
Általában enni szokták de mint a neve is "mondja" ha "párosodni" szeretnél jól dörzsöld be magad e sajtfélével és a siker garantált..
8/9 anonim válasza:
Nagyon jól használható vizeléshez is. Elmagyarázom: Amikor osztálykirándulásra mentünk, mi fiúk mindig besöröztünk már útközben. A sofőr viszont nem volt hajlandó minden bokornál megállni. Na, ilyenkor került elő a parenyica, vagy a pálpusztai. Ilyenkor a csajok rosszul lettek, hányingerük lett, meg kellett állni, és mi is elvégezhettük folyó ügyeinket.
9/9 anonim válasza:
A parenyicának isteni füstölt illata van, attól biztos nem lett rosszul senki.
Máskor jobb kamut találj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!