Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen olcsó halak vannak, a...

Milyen olcsó halak vannak, a cápaharcsán kívül?

Figyelt kérdés

A pangasius a legolcsóbb tudtommal és az internet szerint is, a boltokban.

Amit szeretek az a pisztráng, de hát hö-hö... a pénztárcám nem elég vastag, hogy többször is azt egyek.

Több halat szeretnék enni, hetente legalább 3-szor és ehhez kéne egy kis változatosság, mert félek, hogy megunom a cápaharcsát, akkor is ha többféleképpen csinálom meg.

A konzerv hal is drága, de azt nem is szeretem.

Ötlet? :3

2016. febr. 15. 12:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Ti amúgy szeretitek a cápaharcsát?

Mindenki olyan lekezelő vele szemben és elszomorít. :\

2016. febr. 15. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
A busát is szeretem. Azt tudja valaki milyen árban van? :p
2016. febr. 15. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A hekk törzs finom, viszonylag jó minőségű, és megfizethető.

Ha filé kell (akkor hekk filé is van) akkor a viktória-tavi sügért ajánlanám, nem tudom, kiskereskedelmi forgalomban mennyibe kerül (vagy van e) de az egy egész jó ár/érték arányú hal.

Ja, és az afrikai harcsa is jó szerintem.

2016. febr. 15. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nekem mindegy, hogy szálkás e vagy sem, nem vagyok finnyás. :p

Piacon szeretem venni őket, vagy mély hűtve áruházban, ha más nincs. Azért nyitva tartom a szemem, ez a pár darab máris változatosabb. :3

2016. febr. 15. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A busa nálunk 1.000 ft/kg árban van - csak tudnám, mire fel ilyen drága?

Komolyan nem tudom megérteni,Magyarországon a magyar halak miért ilyen drágák? Egyszer már valaki mondhatna elfogadható indokot.

Ponty is 2000 ft/kg...

Szeretem a halat, de olyan piszok drága, hogy nem tudok venni...

Bocs, kérdező, kicsit "elvittem" a kérdést :-)

2016. febr. 15. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg füstöltekből is ki lehet fogni néha egész jókat, pl füstölt, fűszeres makréla, vagy van néha olyan füstölt lazac, ami ilyen kis nyesedék darabok. (vákuum csomagoltak)

Tök ugyanolyan, mint a szép szeletek, csak fele annyiba kerül.

2016. febr. 15. 12:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi még egyszer, nyitva tartom a szemem, bár nem sok áruházba járok, csak ami útba esik (lidl, aldi, auchan, néha tesco).

#5: Ezen én is baromira felhúzom magam. Itt ülünk az édesvízi halakon és majdnem annyiba kerül, mint az import tengeri? Hát mi a f... fene?!

Nem is értem, pedig én minden halat szeretek mindenféle módon elkészítve, tehát nem vagyok finnyás, mint egyesek - a pasim - aki csak tonhalat meg lazacot hajlandó elfogyasztani. :D

Pedig úgy szeretem a lillafüredi pisztrángost. :c

2016. febr. 15. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól írja a 6-os, van pl. vákumfóliás füstölt makréla -a Lidl-ben is szokott lenni .
2016. febr. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!