Mi a kedvenc joghurtotok?
Müller mix-ek es Landliebe áfonyás.
De meg a Müller tejberizst is nagyon szeretem:)
Campus, gyümölcsdarabos /leginkább az erdei gyümölcsös, de a többi is nagyon finom /150 gr-os, rengeteg gyümölccsel, jó állaggal, finom ízzel.
Ugyancsak kedvenc a Campus 4 corn, 250 gr-os, négymagvas és sok gyümölcs is van benne. Azt hiszem 4 féle ízben kapható.
Ár/érték arányban szerintem verhetetlenek.
yogobella márkájút szeretem leginkább.A szilvás, mangós, almás fahéjas,körtés.Ezek a kedvenc ízeim. Mag az Activia mézes gabonás ízben.A Danone joghurtok közül meg a citromos.
Hát, nem sok maradt ki, imádom őket, nehéz lenne választani.
Ja és a Flört réteges gyümölcsösök is jöhetnek!
PRO-PRE Joghurt, amit magam készítek a kultúrából. Nem lehet összehasonlítani a bolti termékekkel. Este beteszem az érlelőbe és reggelre kész.2 nap után érezni, hogy jót tesz a gyomornak és emésztésnek. Ráadásul sokkal, de sokkal finomabb már natúran is, mint amiket eddig próbáltunk.
Friss, vagy szárított gyümölcsökkel szoktam ízesíteni, illet éppen amilyen kedvem van. Lekvárral is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!