Főtt tojásnál miből lehet megállapítani, hogy záp?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 12:49
1/3 anonim válasza:
Büdös és jó eséllyel foltos is. Nem lehet nem észrevenni, ha romlott.
2/3 anonim válasza:
Ha azáptojást héjában akarod fözni, az fözés közben "felrobban"!
3/3 anonim válasza:
Ha te főzöd,akkor előtte hideg vízbe téve a záptojás nem marad lenn, ágaskodik, vagy feljön a víz tetejére. A kicsit romlott, régi tojás esetén fennál a rizikó,csak elszíneződés jelzi vagy ízlelés után derül ki. Sok megmaradt régi tojást leütve szoktam megfőzni,pl rakottkrumlinak. Egyesével leütöm pohárba,és ha nem látszik rajta semmi,egyben marad a sárgája,tiszta a fehérje,akkor jó. Forró vízbe,merőkanálba öntöm,és így leütve is egyben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!