Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet finom kenyeret...

Hol lehet finom kenyeret venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Ezek a szuper/hipermarketes kenyerek borzasztoak, annyira rossz minoseguek, mallnak meg nagyon morzsalodik, az astorian egy peksegben vettem szeletelt kenyeret ami masnap megromlott, szoval lehet, hogy ket hetes kenyeret ettem...szoval hol lehet finom, jo kenyeret venni?

2015. okt. 29. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
auchanban
2015. okt. 29. 23:14
 2/8 anonim válasza:
73%
A legfinomabb amit te sütsz. Annyit csinálsz amennyit szeretnél tudod hogy mi van benne és kb tizedannyiért is kijön és nem is kell sok időt rászánni
2015. okt. 29. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lipoti peksegekben probalkozz.
2015. okt. 29. 23:26
 4/8 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

A Lipótit ajánlom én is. Bár én egy vidéki kisvárosban élek, de nálunk is van, és a legtöbbször ott vásárolok. Itt meg tudod nézni az összetevőket is:

[link]

2015. okt. 30. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Barkácsboltban.

Honnan a f@@@ból tudjuk, hogy neked mi a finom?!

A tök@m tele van az ilyen ostoba kérdésekkel...:-(

2015. okt. 30. 01:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideje CBA-ban szoktam venni Pityókás burgonyás kenyeret, ezt 4 napig szoktuk enni, igazi jó kenyér.
2015. okt. 30. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:

A Lipóti Pékség termékei ajánlom figyelmedbe !

Amiket ott árulnak, lehet, kicsit többe kerülnek, viszont a minőségük magasan jobb,

másnap, harmadnap is ehetők , nem mint sok, kenyérnek gúnyolt szörnyűségnek.

(Az igazi pénzkidobás, a drága kenyér meg amúgy is az ami másnapra szinte ehetetlenné válik)

Persze, ki kell tapasztalnod, melyik válik be , melyik felel meg a te ízlésednek :

de van választékuk bőven! ("ízelítőnek" talán kezdd a félkilós szeletelt kenyérrel)

Itthon csak rozskenyeret fogyasztok, de kórházban ettem még olyan fehérkenyeret,

ami igazán finom még másnap is.

Meg is kérdeztem , "kint" hol kaphatom meg azt a fajtát, de azt mondták, hogy azt csak

a kórház számára készíti egy magáncég... Úgy vélem, ez is eléggé árulkodó tényező a

kereskedelemben kapható "kenyereket" illetően. Biztosan sokkal olcsóbban beszerezhetnék

a kórházak is pld egy hipermarketből azt, amit naponta a sok betegnek adniuk kell...

Tipp: Keresd fel neten a Lipóti pékség honlapját: talán segítség az is a választáshoz.

2015. okt. 31. 10:15
 8/8 acelsziv ***** válasza:
Az Etele téren van a Zénó pékség. Bosnyákok üzemeltetik és nagyon finom kenyerük van.
2015. nov. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!