Hol lehet finom kenyeret venni Budapesten?
A Lipótit ajánlom én is. Bár én egy vidéki kisvárosban élek, de nálunk is van, és a legtöbbször ott vásárolok. Itt meg tudod nézni az összetevőket is:
Barkácsboltban.
Honnan a f@@@ból tudjuk, hogy neked mi a finom?!
A tök@m tele van az ilyen ostoba kérdésekkel...:-(
A Lipóti Pékség termékei ajánlom figyelmedbe !
Amiket ott árulnak, lehet, kicsit többe kerülnek, viszont a minőségük magasan jobb,
másnap, harmadnap is ehetők , nem mint sok, kenyérnek gúnyolt szörnyűségnek.
(Az igazi pénzkidobás, a drága kenyér meg amúgy is az ami másnapra szinte ehetetlenné válik)
Persze, ki kell tapasztalnod, melyik válik be , melyik felel meg a te ízlésednek :
de van választékuk bőven! ("ízelítőnek" talán kezdd a félkilós szeletelt kenyérrel)
Itthon csak rozskenyeret fogyasztok, de kórházban ettem még olyan fehérkenyeret,
ami igazán finom még másnap is.
Meg is kérdeztem , "kint" hol kaphatom meg azt a fajtát, de azt mondták, hogy azt csak
a kórház számára készíti egy magáncég... Úgy vélem, ez is eléggé árulkodó tényező a
kereskedelemben kapható "kenyereket" illetően. Biztosan sokkal olcsóbban beszerezhetnék
a kórházak is pld egy hipermarketből azt, amit naponta a sok betegnek adniuk kell...
Tipp: Keresd fel neten a Lipóti pékség honlapját: talán segítség az is a választáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!