Igazi kefirt hol lehet kapni Budapesten, vagy (lehetoleg) Budapest delkeleti kornyeken?
Minden boltban kaphatsz "igazi " kefírt, akár reklámozzák, akár nem. A kefírt nem lehet mókulni,nem kell bele adalékanyag, csak kefírgomba kultúra.
A hüvelyflóra egyensúlyához tejsavbaktériumok jöhetnek szóba, de kontakt módon, tehát, ha pl a tampont natúr joghurtba mártod. (szájon át alkalmazva a hüvelyre nem hat )
Viszont lehet kapni speciális intim mosakodógéleket, amik tejsavbaktériumokat tartalmaznak.
Minden boltba kapható kefír és joghurt élőflórás, a bélrendszernek valóban kitűnő támogatója mindegyik, persze előfordulhatnak egyéni érzékenységek is.
Én pár hete szedtem össze egy feltehetőleg gombás fertőzést.
Első körben úgy láttam egyszerűnek, ha veszek egy canesten cmbit, mert az 3 nap alatt rendbe tesz. Valamennyit javult is, az utolsó kúpot csütörtök este használtam. Pénteken szinte jól voltam, de a mélypont szombat reggel volt. Persze az orvosomhoz szombat nem tudtam menni, ügyeletre nem akartam, így kipróbáltam a kefirt. Csak sparos kefir volt otthon, vasárnap reggelre teljesen rendbetett. Nem mártottam bele tampont, csak bekentem magam, kívülről és belülről is, már amennyire be tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!