Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kóstoltátok már a nagy táblás...

Kóstoltátok már a nagy táblás Milkákat?

Figyelt kérdés

Milyen ízűt kóstoltál?

Megérte az árát?

Oreo-ra azt mondják,hogy nincs jó íze.

2015. okt. 19. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

hát ugyanolyan mint amilyen kicsiben. persze kis változás van, pl az oresoban egész nagy darab kekszek is vannak a 300grammosban,míg a 100g csomagban összetört oreo van.

de mondom,ha a kicsi táblás ízlik, a nagy is ízleni fog.

nálunk 600 a piacon a nagy. én a joghurtosokat szeretem nagyon

2015. okt. 19. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kóstoltam a nagy milkákból párat, szerintem isteni fonomak :) és a nagy táblás Oreo-s milka valami mennyei finom :)
2015. okt. 19. 21:45
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

Melyik a kedvencetek?

2015. okt. 19. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagy táblás Milkák nem jönnek be, főként az Oreo. Bár az is igaz, hogy párszor túlettem magam vele, és azután mondom ezt. :D
2015. okt. 19. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apukám Németországban dolgozik, és amikor haza jön (1,5-2 havonta) akkor hoz 1-2 táblával. Szerintem ugyanolyan ízűek, mint a kicsik. Nekem a nagy táblás oreo pont a nagy keksz miatt nem ízlik,abból a kicsit jobban szeretem. :)

De a többi szerintem teljesen ugyanolyan. :)

2015. okt. 19. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Én mindenféle Milkát kóstoltam már. :P

Nyilván nagyon hasonló a nagy a kicsihez (elvileg ugyanaz), de ugyebár tudjuk azt is, hogy a tészta is - bár mind ugyanabból az "anyagból" készült - teljesen más ízű tud lenni a különböző formáiban (cérnametélt, makaróni, spagetti, csigatészta, penne...).

Szóval igen, én is érzek különbséget, ami igazából megmagyarázhatatlan, de van...

Nekem a kicsik emiatt jobban ízlenek, inkább azt szoktam venni.

Viszont a triolade-ot imádom! (Az kicsiben nincs is, de így valami isteni!)

2015. okt. 19. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ötös vagyok.

Nekem a Crispy joghurtos, és az epres joghurtos a kedvenc, viszont az egész mogyorós sem rossz.:)

2015. okt. 19. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mindegyiket. Az oreós finom, én szeretem még azt is, amiben egész mogyorók és karamellkrém van, meg a crispy joghurtot. Ettől függetlenül szerintem az összes Milka termék kicsit túl van árazva.
2015. okt. 19. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Én kóstoltam az oreosat. Szerintem jó, ha szereted az oreot.:)

Hasonló mint a kexes, csak ugye az oreonak van egy tömény csokiíze. Nekem bejött, bár én csak akkor veszem, amikor akcióban van 2 euróért, 3.50-et nem adnék érte, bár még az is jobb mint 1.09 a kistáblásért.

Kóstoltam még zseléscukrosat, az sem rossz, de csak kis adagokban, mert másképp tömény.

A kexes finom.

A kexes amiben plusz csokikrémréteg van nekem túl tömény.

2015. okt. 19. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a nagytáblásak valahogy annyira nem finomak. Ez alól kivétel a noisette, ami viszont finomabb nagytáblásként, az a kedvencem :)
2015. okt. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!