Kóstoltátok már a nagy táblás Milkákat?
Milyen ízűt kóstoltál?
Megérte az árát?
Oreo-ra azt mondják,hogy nincs jó íze.
hát ugyanolyan mint amilyen kicsiben. persze kis változás van, pl az oresoban egész nagy darab kekszek is vannak a 300grammosban,míg a 100g csomagban összetört oreo van.
de mondom,ha a kicsi táblás ízlik, a nagy is ízleni fog.
nálunk 600 a piacon a nagy. én a joghurtosokat szeretem nagyon
Nekem apukám Németországban dolgozik, és amikor haza jön (1,5-2 havonta) akkor hoz 1-2 táblával. Szerintem ugyanolyan ízűek, mint a kicsik. Nekem a nagy táblás oreo pont a nagy keksz miatt nem ízlik,abból a kicsit jobban szeretem. :)
De a többi szerintem teljesen ugyanolyan. :)
Én mindenféle Milkát kóstoltam már. :P
Nyilván nagyon hasonló a nagy a kicsihez (elvileg ugyanaz), de ugyebár tudjuk azt is, hogy a tészta is - bár mind ugyanabból az "anyagból" készült - teljesen más ízű tud lenni a különböző formáiban (cérnametélt, makaróni, spagetti, csigatészta, penne...).
Szóval igen, én is érzek különbséget, ami igazából megmagyarázhatatlan, de van...
Nekem a kicsik emiatt jobban ízlenek, inkább azt szoktam venni.
Viszont a triolade-ot imádom! (Az kicsiben nincs is, de így valami isteni!)
Ötös vagyok.
Nekem a Crispy joghurtos, és az epres joghurtos a kedvenc, viszont az egész mogyorós sem rossz.:)
Én kóstoltam az oreosat. Szerintem jó, ha szereted az oreot.:)
Hasonló mint a kexes, csak ugye az oreonak van egy tömény csokiíze. Nekem bejött, bár én csak akkor veszem, amikor akcióban van 2 euróért, 3.50-et nem adnék érte, bár még az is jobb mint 1.09 a kistáblásért.
Kóstoltam még zseléscukrosat, az sem rossz, de csak kis adagokban, mert másképp tömény.
A kexes finom.
A kexes amiben plusz csokikrémréteg van nekem túl tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!