Cserediákprogramban veszek részt. A diák, aki jön hozzám, lisztérzékeny. Milyen ételeket főzhetek, amit fogyaszthat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 09:31
1/6 anonim válasza:
Meglepő módon olyanokat, amikben nincs liszt.
2/6 anonim válasza:
Levesek (gulás zuppen), húsok, halak, saláták, rizs, rizibizi, tejbe rizs, krumpli, hagymás krumpli, petrezselymes krumpli, rakott krumpli, rakott kelkáposzta, puliszka szalonna pörccel, tikkamassala, Stefánia szelet, cigány pecsenye (antirasszisták kíméljenek), gyros tál, gomba pörkölt rizibizivel, paradicsomos husgombóc, hurka-kolbász paraszt krumplival...
3/6 anonim válasza:
Szinte mindent lehet kapni, amin feltüntetik, hogy gluténmentes.
Akár kenyeret is süthetsz neki, rizs vagy kukoricalisztből.
De figyelmedbe ajánlom, "Nóri mindenmentes oldala "-t.
sok kiváló receptre bukkanhatsz.
Az előttem szólók is sokat segítettek, szóval nem lehetetlen gluténmentesen főzni
4/6 anonim válasza:
Én lisztérzékeny vagyok:)
Bármit el lehet készíteni. Tény a gluténmentes ételek drágák, értem itt pl. a kenyeret tésztát, de nagyon sok olyan ételt tudsz készíteni amiben nincs liszt.
6/6 anonim válasza:
Stefánia vissza vonva, mert abban van glutén. Nem gondoltam át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!