Hol lehet Budapesten - elsősorban Újpesten - cukormentes mogyoróvajat venni?
Figyelt kérdés
egyáltalán: miért kell cukor egy vajba?2015. szept. 14. 08:32
1/3 anonim válasza:
Alapvetően a gond az, hogy mogyoróvaj nem létezik!
Semmi köze a vajhoz. Pörkölt földimogyoró megőrölve, valamilyen olajjal összekeverve. A tej zsiradékát nevezzük vajnak. A növényi terméket pedig margarinnak. Amiről írsz, az sós mogyorókrém, se több, se kevesebb!
Csak hülyének nézi az ember, az embert!
2/3 anonim válasza:
Van egy jó hírünk számodra: a mogyoróvajban nincs és nem is volt cukor. Csak darált _földimogyoró_ van benne. Tehát nem törökmogyoróból készül, mint a nutella. A kérdés ilyen formán légből kapott.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltatok, de azért köszönöm!
2015. szept. 17. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!