Az a zöldpaprika (még) fogyasztható, amelyben a magok olyan piszkos-szürke színűek?
Figyelt kérdés
Vagy ez már megint az a bizonyos penész, és kidobni az egészet? (Ma ilyet reggeliztem).2015. szept. 6. 12:47
1/3 anonim válasza:
Ha a paprika husa kemény, a szaga jó, a szine egészséges, akkor kapard ki a magot, és fogyaszd egészséggel a paprikát.
2/3 anonim válasza:
Vágd ki a az ereket belőle, amin a magok vannak.A paprika húsának semmi baja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!! (én is így döntöttem, és lecsó lett előle)
2015. szept. 7. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!